Dansktop Festival overnatning 2025

Ses vi til Dansktop Festival i pinsen 2025?Sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 6. – 8. juni (pinsen) 2025.Svendborg danner endnu en gang ramme for dansktop-glæde! Dansktop Festivalen ruller ind i sit femte år, og succesen er bare vokset stødt. I 2025 finder festivalen igen sted i  pinsen, og den løber fra d. 6.-…

Krydret Tomatsuppe

Krydret Tomatsuppe m. Rygeostfløde og saltede mandlerKrydret Tomatsuppe m. Rygeostfløde og saltede mandler2 ds. flåede tomater 2 hvide løg 2 fed hvidløg ½ dl. Olivenolie 4 dl. Færdig bouillon 1 tsk. Paprika 200 gr. rygeost 5-6 spsk. fløde Krydderier: 1 knivspids: Basilikum, spidskommen, koriander, chili, oregano, gurkemeje, kardemomme, nelliker, tørret ingefær. Salt og peber Fremgangsmetode…

Køkkenpigernes Kokosmakroner

Køkkenpigernes KokosmakronerOpskrift på Køkkenpigernes KokosmakronerIngredienser: Til ca. 12 stk. 2 æg 200 gr. Sukker 300 gr. Kokos 1 dl. tyk Kagecreme 100 gr. Mørk chokolade Fremgangsmetode Bland 1 brev kagecremepulver med 1 dl. Sødmælk. Rør æg, sukker, kokos og kagecreme sammen. Lad massen trække i 15 min. inden den formes. Form ca. 12 kokosmakroner og…

Udlejning af cykler til vores gæster

Udlejning af cykler til vores gæsterOplev Svendborg og Sydfyn på to hjulVelkommen til Danhostel Svendborg – din base for cykeleventyr i hjertet af den sydfynske natur. Når du bor os, kan du leje kvalitetscykler og udforske Svendborgs smukke omgivelser, charmerende byliv og spændende landskaber på en helt ny måde.Udlejning af turcyklerVores udlejningscykler er designet til…

Køkkenpigernes Kransekagetop

Køkkenpigernes KransekagetopOpskrift på Køkkenpigernes KransekagetopIngredienser: Til ca. 20 stk. Kransekagemasse 750 g stuetempereret, ren rå marcipan 225 g flormelis 60 g pasteuriserede æggehvider Sprøjteglasur 75 g sigtet flormelis Ca. 30 g pasteuriseret æggehvide Opskrift og fremgangsmetode KRASEKAGEMASSE: Rør marcipan og flormelis sammen med spatelen i en røremaskine eller ælt det med hænderne. Tilføj æggehviderne lidt ad gangen,…

Æblekage med mandler

Æblekage med mandlerOpskrift på Æblekage med mandler  Dej: 80g mel 3 spsk. Rasp 150g mandler med skal 100g rørsukker 150g smør 1 nip fint salt Fyld: 5 syrlige æbler rosiner citronsaft 3-4spsk. rørsukker til drys over æblerne ½ tsk. reven skal af citron 1-2spsk. kanelsukker Rasp til tærtefad   Alt til dejen blandes sammen. Æblerne…

Cornflakes Kager

Cornflakes KagerOpskrift på Cornflakes Kager 750g smør 1200g sukker 6 stk. æg 720g mel 6 tsk. Bagepulver 500g havregryn 1 ½ l. cornflakes 450g mandler     Smør og sukker røres sammen. Resten blandes i. Sættes på plades. Lav en prøvebagning så rigtig størrelse opnås. Bages ved 175grader i ca. 15 min Danhostel Svendborg  // …

Husets Hjemmelavet Chokolade Creme

Husets Hjemmelavet NutellaOpskrift på Husets Hjemmelavet Nutella 2 ½ past. helæg 2 tsk vaniljesukker 3 spsk honning 125g smør 200g mørk chokolade     Chokolade og smør smeltes sammen ved lav varme. Æg, honning og vaniljesukker piskes godt. Chokolade-smør blandingen tilsættes, og piskes med til massen er homogen. Hældes op i krukker eller glas og…

Choko Cookies

Choko CookiesOpskrift på Choko Cookies 200g hvedemel el. mandelmel 200g chokolade knapper 250g brun farin 2 æg 1 ½ tsk. bagepulver 3 spsk. kakao 1 dl olie 1 tsk. salt 2 tsk. vanilla       Æg og farin piskes sammen. Derefter tilsættes alle ingredienser. Sættes på plade i kugler der trykkes let. Lav en…

Hjemmelavet Knækbræd

Hjemmelavet KnækbrødOpskrift på hjemmelavet knækbrød 1 dl havregryn 1 dl sesamfrø 1 dl hørfrø 1 dl solsikkekerner 1dl græskarkerner 3 ½ dl hvedemel 1 tsk. bagepulver 2 tsk. salt 3 ½ dl vand 1 dl rapsolie     Alt blandes og smøres ud på smurt bageplade. Dejen skal have konsistens som ymer. Der kan evt.…