Krydret Tomatsuppe m. Rygeostfløde og saltede mandler

Krydret Tomatsuppe m. Rygeostfløde og saltede mandler

2 ds. flåede tomater

2 hvide løg

2 fed hvidløg

½ dl. Olivenolie

4 dl. Færdig bouillon

1 tsk. Paprika

200 gr. rygeost

5-6 spsk. fløde

Krydderier:

1 knivspids: Basilikum, spidskommen, koriander, chili, oregano, gurkemeje, kardemomme, nelliker, tørret ingefær. Salt og peber

Fremgangsmetode

Varm olien i en gryde og svits løg og hvidløg let, og tilsæt krydderierne.

Tomat og bouillon tilsættes og suppen småsimre i ca. 45 min, hvorefter den blendes.

Bland rygeost og fløde til en passende konsistens.

Anret suppen med en klat rygeostfløde og drys med hakkede saltede mandler.

Velbekomme


Danhostel Svendborg  //  Vestergade 45  //  DK-5700 Svendborg  //  +62 21 66 99  //  dk@danhostel-svendborg.dk  //  CVR-nr. 3305 8373

Instagram