Krydret Tomatsuppe m. Rygeostfløde og saltede mandler
Krydret Tomatsuppe m. Rygeostfløde og saltede mandler
2 ds. flåede tomater
2 hvide løg
2 fed hvidløg
½ dl. Olivenolie
4 dl. Færdig bouillon
1 tsk. Paprika
200 gr. rygeost
5-6 spsk. fløde
Krydderier:
1 knivspids: Basilikum, spidskommen, koriander, chili, oregano, gurkemeje, kardemomme, nelliker, tørret ingefær. Salt og peber
Fremgangsmetode
Varm olien i en gryde og svits løg og hvidløg let, og tilsæt krydderierne.
Tomat og bouillon tilsættes og suppen småsimre i ca. 45 min, hvorefter den blendes.
Bland rygeost og fløde til en passende konsistens.
Anret suppen med en klat rygeostfløde og drys med hakkede saltede mandler.
Velbekomme
Danhostel Svendborg // Vestergade 45 // DK-5700 Svendborg // +62 21 66 99 // dk@danhostel-svendborg.dk // CVR-nr. 3305 8373