Cykelferie på Sydfyn

  • Tag på opdagelse fra hjertet af Sydfyn
  • Perfekte faciliteter til at passe og pleje din cykel
  • Central placering kun et stenkast fra Svendborgs mange oplevelser

En cykelferie på Sydfyn byder på et hav af smukke og unikke oplevelser. De hyggelige kystbyer, den enestående natur og de cykelvenlige veje gør området til en oplagt destination for alle cykelentusiaster. Samtidig byder det varierende landskab på forskellige sværhedsgrader, så alle kan være med på cykelferien.

Med en cykelferie på Sydfyn går turen over bølgende bakker og landlig idyl i de levende landsbyer, hvor vejboder og små gårdbutikker byder på friske grøntsager, frugt og lokale lækkerier. De forskellige cykelruter langs kyst og land giver naturoplevelser i særklasse, og et utal af seværdigheder gør, at der altid er spændende steder at udforske undervejs.

Du er velkommen til at medbringe din egen cykel. Danhostel Svendborg er godkendt af det internationale Bed+Bike cykelmærke, som er Aktiv Danmarks kvalitetsmærke for cykelvenlige overnatningssteder. Se mere om Bed + Bike samarbejdet her.

Uanset om du er til racercykel, mountainbike, eller bare vil nyde den friske luft, udsigten og naturens dufte fra en sadel i ro og mag, kan du med en cykelferie hos Danhostel Svendborg opleve det særlige ved Sydfyn, helt på egen hånd.

Start cykelferien i Sydfyns hjerte - Svendborg

Når du bruger Danhostel i Svendborg som udgangspunkt på cykelferien, har du alle Sydfyns oplevelser i cykleafstand. Uanset om cykelferien går til  ”De Fynske Alper” i Svanninge Bakker, en tur til det sydfynske øhav eller langs en af de mange sceneriske cykelruter i området, er der noget for enhver smag og ambitionsniveau.  Du kan finde inspiration til cykelferien blandt en af de 18 markerede cykelruter, og desuden besøge Visitsvendborg og Visitfyn, hvis du vil finde de spændende attraktioner, der passer præcis til dig.

Svendborg er også den oplagte destination, hvis du vil kombinere din cykelferie med et ø-hop til en af de mange øer i det sydfynske øhav. Du kan læse mere om ø-hop her.

Hvis benene trænger til en hviledag, er vores vandrehjem centralt placeret i Svendborg, og kun et stenkast fra hyggelige restauranter, caféer og en summende gågade. Sydfyns største handelsby byder også på et hav af museer, udstillinger og kulturarrangementer, så du kan let kombinere din cykelferie med andre oplevelser.

Det sikre valg til cykelferien

Hos Danhostel i Svendborg får du de bedste betingelser for en hyggelig cykelferie. Alle vores værelser har eget bad og toilet, så du hurtigt kan komme ud af cykeltøjet og få vasket dagens strabadser af dig. Værelserne har gratis Wi-Fi og fjernsyn, og det lækre fælleskøkken gør, at du kan tilberede dagens fangst fra de lokale vejboder. Der er indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet, og vil du hellere ud og spise, kan man finde mad til enhver smag og pengepung i byen.

Vandrehjemmet har også vaskerum, hvor du kan få vasket og tørret dit tøj under cykelferien. Samtidig kan du benytte vores aflåste cykelparkering, pumpestation, cykelværktøj og vaskeplads, så cykelferien altid sker fra en cykel i topform.

En cykelferie hos Danhostel Svendborg er inklusiv en lækker morgenmadsbuffet, så du kan spise dig mæt og have masser af energi til dagens oplevelser. Du får også en madpakke med på turen, så du selv bestemmer hvor i den sydfynske natur du skal spises frokost.

Vi glæder os til at gøre din cykelferie på Sydfyn til noget særligt.

Pakketilbud:

Indeholder:
1 x overnatning

1 x linnedpakke pr. person pr. ophold

1 x stor morgenbuffet pr. overnatning

1 x smør-selv madpakke pr. overnatning

Priser:

Enkeltværelse:

Twin-/ Dobbeltværelse (2 personer):

4-sengsværelse (3 personer):

4-sengsværelse (4 personer):

795 kr.

1.025 kr.

1.300 kr.

1.535 kr.

Sommer cyklist på cykelferie på Fyn

Faciliteter

Vi passer godt på din cykel, når du vælger et cykelophold på Danhostel Svendborg.

Vi er desuden en del af Østersørute samarbejdet (N8) og Bike Friends. Det betyder bl.a. at du hos os kan:

  • Låne en cykelpumpe
  • Låne en værkstøjskasse m. div. udstyr
  • Købe en cykelslange
  • Hænge cyklen op og nusse om den på vores pusleplads
  • Opbevare cyklen i vores aflåste “Grejhostel”
  • Vaske din cykel på vores cykelvaskeplads
  • Købe cykelkort


Danhostel Svendborg  //  Vestergade 45  //  DK-5700 Svendborg  //  0045 62 21 66 99  //  dk@danhostel-svendborg.dk  //  CVR-nr. 3305 8373

Instagram