Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger

Vores komfortable værelser er alle udstyret med moderne senge, eget bad og toilet samt fjernsyn og gratis wi-fi. Vores værelser findes i tre udgaver: Enkeltværelse, dobbeltværelse eller værelse med køjesenge til 3-4 personer.

 

Tilgængelighed:

Selvom vores bygninger ikke er decideret handikapvenlige, har vi ofte besøg af institutioner og foreninger, hvor gæsterne er kørestolsbrugere, gangbesværede, svagtseende, etc. Vi har 12 værelser der er særligt egnede til kørestolsbrugere, og hvor toiletforholdene er ekstra gode. På vandrerhjemmet har vi diverse ramper samt elevator, der kan benyttes med hjælp fra personalet.

 

Transport til vandrerhjemmet:

Vores vandrerhjem ligger centralt i Svendborg tæt på byens indfaldsveje og motorvej. Det er derfor let at komme til vandrerhjemmet med bil. Hvis du bruger offentlig transport, ligger vi 15 min. gang fra Svendborg station, hvorfra der er busforbindelser samt tog til Odense. Ved siden af stationen finder du Svendborg Havn, hvorfra du har færgeforbindelser til en lang række af øerne i Det Sydfynske Øhav. Hvis I er på vandretur, fører Øhavstien jer gennem Svendborg og tæt på vandrerhjemmet. Er I på cykeltur, ligger vi meget centralt i forhold til både Østersø-, Herregårds- og Fyn Rundt ruterne.

 

Parkering:

Der er mulighed for gratis parkering på vandrerhjemmets egen parkering, dog er der begrænset antal pladser. Der er indkørsel til parkering via Nannasvej. Mulighed for offentlig parkering findes i umiddelbar nærhed.

 

Ladestandere:

Vandrerhjemmet har 6 egne ladeposter til opladning af gæsternes elbiler. Ladestanderpladserne må kun benyttes af vandrerhjemmets gæster. Har vores gæster behov for at benytte en ladestander, og der ikke er nogen ledige, bedes man henvende sig i receptionen.

 

Opbevaring af cykel, kajak og andet udstyr: 

Vores vandrerhjem har aflåseligt “grejhostel” til jeres udstyr, så I er sikre på at udstyret står sikkert, når det ikke er i brug.

 

Spisesal:

På husets 1. sal finder du spisesalen, hvor serveringen foregår ved buffet.

 

Forplejning:

Alle måltider er hjemmelavede af vores dygtige køkkenpersonale, med fokus på årstidens råvarer i høj kvalitet. Frokost og middag serveres kun i forbindelse med gruppe- eller kursusarrangementer i huset. Rejser I ikke som gruppe, kan I spørge i receptionen om det er muligt at spise med.

Morgenbuffet: Fra kl. 06.30 – 09.30 (weekend fra kl. 06.30 – 10.00) – Frokost: kl. 12.00 – Aftenbuffet: kl. 18.00

I perioden 1. juli – 13.august er der morgenbuffet kl. 07.00 – 10.00

 

Gæstekøkken og indkøb:

Gæstekøkkenet er forbeholdt familier og enkeltgæster. I køkkenet finder du ovn, mikrobølgeovn, pander og gryder samt køleskab. Derudover er der også bestik og service til fri benyttelse. Der er mulighed for at købe dagligvarer få minutters gang fra vandrerhjemmet.

 

Aktiviteter:

Udendørs har vi en stor gårdhave med hyggelig terrasse, grillhytte, mini fodboldbane, multitrænerstativ, hoppestolper, solsejl mm.

I vores kælder finder du et aktivitetsrum med en sofagruppe til 25 personer med 42″ kabel TV samt forskellige spil som f.eks. poolbord, bordtennis, airhockey & fodboldspil.

 

Automater:

Der kan i husets automater købes kolde drikke.

 

Vaskefaciliteter:

Det er adgang til vaskemaskiner samt tørretumbler i huset. Prisen er kr. 20,00 pr. maskine (inkl. sæbe/skyllemiddel) – vaskepoletter købes i receptionen.

 

Opredning og linned:

Da vi er et vandrerhjem, står du selv for at medbringe linned og opredning under dit besøg. For at holde vores værelser i god stand, er opredning obligatorisk. Det er muligt at tilkøbe linnedpakker inkl. håndklæder, og du har også mulighed for at få værelserne redt op mod betaling.

 

Kæledyr:

Du må gerne have en hund med, efter aftale med os.

Prisen for hund på værelset er 100 kr. for den første nat og 50 kr. for efterfølgende nætter.

Hunden må kun opholde sig på det anviste værelse, dog ikke alene, og må ikke medbringes på de andre etager. Ej heller spisesal eller gæstekøkkenet.

Vi henstiller at I lufter jeres hund udenfor vores arealer, og hunden må ikke løbe frit omkring i haven eller på p-pladsen.

Kontakt os

Danhostel Svendborg
Vestergade 45
DK-5700 Svendborg

Tlf. 62 21 66 99

dk@danhostel-svendborg.dk

Åbningstider

Mandag-torsdag: 8.00 – 18.00

Fredag: 8.00 – 20.00

Lørdag: 8.00 – 18.00

Søndag-helligdag: 8.00 – 12.00 og 16.00 – 20.00

Fra 1/7 – 13/8: Mandag-lørdag: 8.00 – 20.00


Danhostel Svendborg  //  Vestergade 45  //  DK-5700 Svendborg  //  0045 62 21 66 99  //  dk@danhostel-svendborg.dk  //  CVR-nr. 3305 8373

Instagram