Køkkenpigernes Kokosmakroner

Opskrift på Køkkenpigernes Kokosmakroner

Ingredienser: Til ca. 12 stk.

2 æg

200 gr. Sukker

300 gr. Kokos

1 dl. tyk Kagecreme

100 gr. Mørk chokolade

Fremgangsmetode

Bland 1 brev kagecremepulver med 1 dl. Sødmælk.

Rør æg, sukker, kokos og kagecreme sammen. Lad massen trække i 15 min. inden den formes.

Form ca. 12 kokosmakroner og bag dem ved 175 grader i 15-20 min.

Afkøl kokosmakronerne.

Smelt chokoladen over vandbad eller i mikrobølgeovn og dyp bunden af de afkølede kager i chokoladen og sæt dem på en kold bageplade med bagepapir. Kom resten af chokoladen i en sprøjtepose med tyl og pynt kokosmakronerne.

Opbevar kagerne i en lufttæt kagedåse eller bøtte med låg.

Velbekomme


Danhostel Svendborg  //  Vestergade 45  //  DK-5700 Svendborg  //  +62 21 66 99  //  dk@danhostel-svendborg.dk  //  CVR-nr. 3305 8373

Instagram