Køkkenpigernes Kokosmakroner
Opskrift på Køkkenpigernes Kokosmakroner
2 æg
200 gr. Sukker
300 gr. Kokos
1 dl. tyk Kagecreme
100 gr. Mørk chokolade
Fremgangsmetode
Bland 1 brev kagecremepulver med 1 dl. Sødmælk.
Rør æg, sukker, kokos og kagecreme sammen. Lad massen trække i 15 min. inden den formes.
Form ca. 12 kokosmakroner og bag dem ved 175 grader i 15-20 min.
Afkøl kokosmakronerne.
Smelt chokoladen over vandbad eller i mikrobølgeovn og dyp bunden af de afkølede kager i chokoladen og sæt dem på en kold bageplade med bagepapir. Kom resten af chokoladen i en sprøjtepose med tyl og pynt kokosmakronerne.
Opbevar kagerne i en lufttæt kagedåse eller bøtte med låg.
Velbekomme
Danhostel Svendborg // Vestergade 45 // DK-5700 Svendborg // +62 21 66 99 // dk@danhostel-svendborg.dk // CVR-nr. 3305 8373