Tag med i Rottefælden

Oplev Rottefælden - Svendborgs ikoniske sommerrevy

Siden 1883 har revyen Rottefælden i Svendborg spredt glæde og latter til alle sine gæster. Med sine 138 år på bagen er Rottefælden Danmarks ældste revy, og har gennem årene været en fanebærer for den ædle revytradition.

Den hæderkronede revy har indtil sidste år haft til huse i Caroline Amalie Lunden i Svendborg, men er nu rykket til Svendborg Teater under nye ejere. Og selvom det er med et stik i hjertet, at Rottefælden har måtte sige farvel til de grønne bøgeskove, har teatret de perfekte rammer til at videreføre den helt særlige revy-stemning, som man kun får med et besøg hos Rottefælden.

Når du overnatter på vandrerhjemmet Danhostel i Svendborg, er scenen sat for en hyggelig og festlig aften med masser af sjov, sang og latter. Vores lækre værelser med eget bad og toilet gør, at du er klar til en uforglemmelig aften, og samtidig kan du komme til Svendborg Teater på få minutter fra vandrerhjemmet.

Med dit Rottefælde-ophold hos os får du også revyens lækre revyanretning serveret i Borgerforeningen, før de dygtige skuespillere og sangere åbner op for underholdning i særklasse.

Når aftenen er forbi, kan du få en god nats søvn i vores komfortable senge, og når du vågner, kan du få stillet sulten med vores lækre hjemmelavede morgenmadsbuffet før udchecking.

Nyt navn og lokation – Samme revy

Mikkel Schrøder og Christine Astrid er ikke bare medvirkende i årets Revy – De er også de nye ejere af revyen Rottehullet Svendborg. Med de nye ejere skifter revyen også navn til ”Svendborg sommerrevy – Rottefælden”.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til et herligt ophold krydret med alt det bedste fra Svendborgs fantastiske revy.

Vælg mellem 5 forestillinger, hvor vi har reserveret gode pladser. Se kolonnen til højre. 

Pakketilbud

I pakken er inkluderet

  • Revyanretning i Borgerforeningen / Teatret kl. 18
  • Rottefælderevyen kl. 20
  • Overnatning i dejligt værelse med eget bad og toilet
  • Lækker morgenbuffet den følgende dag
  • Udcheckning kl. 10

Dobbeltværelse

  • Pr. person i delt dobbeltværelse: 980 kr.

Enkeltværelse

  • Pr. person i enkeltværelse: 1.270 kr.

Rottefældeopholdene kan bookes her under eller ved direkte henvendelse på tlf. 62 21 66 99


Danhostel Svendborg  //  Vestergade 45  //  DK-5700 Svendborg  //  +62 21 66 99  //  dk@danhostel-svendborg.dk  //  CVR-nr. 3305 8373

Instagram