Tag med i Rottefælden 2024 - datoer og priser oplyses senere.

Oplev Rottefælden - Svendborgs ikoniske sommerrevy

Siden 1883 har revyen Rottefælden i Svendborg spredt glæde og latter til alle sine gæster. Med sine 138 år på bagen er Rottefælden Danmarks ældste revy, og har gennem årene været en fanebærer for den ædle revytradition.

Den hæderkronede revy har indtil 2021 år haft til huse i Caroline Amalie Lunden i Svendborg, men er nu rykket til Svendborg Teater under nye ejere. Og selvom det er med et stik i hjertet, at Rottefælden har måtte sige farvel til de grønne bøgeskove, har teatret i 2022 vist at her findes de perfekte rammer til at videreføre den helt særlige revy-stemning, som man kun får med et besøg hos Rottefælden.

Når du overnatter på vandrerhjemmet Danhostel i Svendborg, er scenen sat for en hyggelig og festlig aften med masser af sjov, sang og latter. Vores lækre værelser med eget bad og toilet gør, at du er klar til en uforglemmelig aften, og samtidig kan du komme til Svendborg Teater på få minutter fra vandrerhjemmet.

Med dit Rottefælde-ophold hos os får du også revyens lækre revyanretning serveret i Borgerforeningen, før de dygtige skuespillere og sangere åbner op for underholdning i særklasse.

Når aftenen er forbi, kan du få en god nats søvn i vores komfortable senge, og når du vågner, kan du få stillet sulten med vores lækre hjemmelavede morgenmadsbuffet før udchecking.

Nyt navn og lokation – Samme revy

Mikkel Schrøder og Christine Astrid er medvirkende i årets Revy – De er også siden 2022 de nye ejere af revyen Rottefælden Svendborg. Med de nye ejere skifter revyen også navn til ”Svendborg sommerrevy – Rottefælden”.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til et herligt ophold krydret med alt det bedste fra Svendborgs fantastiske revy.

For mere information kan du besøge Rottefældens hjemmeside via https://svendborgsommerrevy.dk/

Pakketilbud

I pakken er inkluderet

  • Spisning kl. 18
  • Rottefælderevyen kl. 20
  • Overnatning i dejligt opredt værelse med eget bad og toilet
  • Lækker morgenbuffet den følgende dag
  • Udcheckning kl. 10

Dobbeltværelse

  • Pr. person i delt dobbeltværelse:

Enkeltværelse

  • Enkeltværelse:                                         .

Rottefældeopholdene kan bookes herunder eller ring gerne på tlf. 62 21 66 99
Ophold 30 juni 2023 – UDSOLGT
Ophold 1 juli 2023 – UDSOLGT


Danhostel Svendborg  //  Vestergade 45  //  DK-5700 Svendborg  //  +62 21 66 99  //  dk@danhostel-svendborg.dk  //  CVR-nr. 3305 8373

Instagram