FEST PÅ DANHOSTEL SVENDBORG

På Danhostel Svendborg har vi mange års erfaring med at skabe de bedste rammer for en dejlig fest.

Kom og se lokalerne – f.eks. Støberstuen og konferencelokalet. Når I har besluttet jer, inviterer vi jer til en festsamtale, hvor I planlægger festen i detaljer sammen med en af vore dygtige medarbejdere. Vi taler bl.a. om menu, vine, borddækning, blomster, osv. så I får det, nøjagtig som I gerne vil have det. Vi sørger for at selve dagen bliver en oplevelse ud over det sædvanlige.

OVERNAT PÅ DANHOSTEL SVENDBORG

I forbindelse med en fest kan det være rart at trække sig tilbage til en god seng og stå op næste morgen til en lækker morgenbuffet eller brunch sammen med de øvrige deltagere fra festen.
Danhostel kan tilbyde 84 værelser med eget bad og toilet. Som enten kan bookes af jer til jeres gæster, eller gæsterne kan selv booke direkte hos os.

TAG MADEN MED HJEM

Hvis I hellere vil afholde festen derhjemme, kan I bestille og hente maden hos. Det hele er lækkert anrettet og lige til at servere i pæne fade og skåle.

2 retter kan fåes FRA 175,- kr. pr. kuvert (obs. alt efter menuvalg, kan der være et minimum af kuverter, som skal bestilles)

 

Ring eller send os en mail, så tager vi en uforpligtende snak om mulighederne.
Tlf.: 62 21 66 99
E-mail: dk@danhostel-svendborg.dk

Hos os kan I holde en fantastisk brunch, barnedåb, konfirmation, rund fødselsdag eller familiefest. Vi klarer maden, bordopdækningen og alle detaljer, så I kan koncentrere jer om at være sammen med jeres gæster.

SE EKSEMPLER PÅ ARRANGEMENTER

  • Fest menu

  • Luksus menu

  • Brunch

  • Frokostanretning

  • Konfirmation

  • Julefrokost

sadan-icon VIL DU VIDE MERE

Ring eller mail til os, så inviterer vi dig/jer til at komme forbi, så du/I kan se lokalerne.

Når I har besluttet jer, kommer I til en festsamtale, hvor vi planlægger festen ned til mindste detalje med alt fra menu, vine, borddækning, blomster osv. Nøjagtig som du/I ønsker det.

62 21 66 99dk@danhostel-svendborg.dk

KONTAKT >

sadan-icon MAD UD AF HUSET

Hvis I hellere vil feste derhjemme, kan maden bestilles og hentes hos os. Det hele er lækkert anrettet og lige til at servere i pæne fade og skåle.

2 retter kan f.eks. fåes fra kr. 175,- kr. pr. kuvert
Alt efter menuvalg, kan der være et minimum af kuverter, som skal bestilles.

KONTAKT >

sadan-icon FESTLOKALER

Vi har 2 lokaler som vi bruger til fest, i Støberstuen kan vi have fester med op til 40 personer og i Konferencen op til 64 personer.

sadan-icon OVERNATNING

I forbindelse med en fest kan det være rart at kunne trække sig tilbage til en god seng og stå op næste morgen til en lækker morgenbuffet eller brunch.
Danhostel kan tilbyde 84 værelser med eget bad og toilet, som enten kan bookes af jer til jeres gæster, eller gæsterne kan selv booke direkte hos os.

62 21 66 99 dk@danhostel-svendborg.dk

BOOK >