Danhostel Svendborg // Vestergade 45 // DK-5700 Svendborg // 0045 62 21 66 99 // dk@danhostel-svendborg.dk // CVR-nr. 3305 8373
Forplejning på Danhostel
Vores vandrerhjem er kendt for sin gode forplejning – og med god grund. Vores dygtige køkkenpersonale sørger for at alle måltider på vandrerhjemmet er hjemmelavede, og altid med et fokus på friske råvarer af høj kvalitet. Samtidig bestræber vi os på at planlægge vores måltider ud fra årstidens frugt og grønt. Med et ophold hos os er I altid sikret lækre og friske retter, tilberedt med kærlighed og omhu.
Morgenbuffet
Serveres hver dag mellem kl. 06.30 – 09.30 og weekend mellem kl. 06.30 – 10.00. Her findes et stort udvalg af morgenprodukter samt frisk frugt og hjemmebagt brød.
Madpakker
I forbindelse med morgenbuffeten er der mod betaling mulighed for at smøre en god madpakke til dagens udflugter.
Frokost og aftenbuffet
Der er mulighed for at købe frokost/aftenbuffet, når vi har grupper og kursusarrangementer i huset. Spørg i receptionen, om det er muligt den pågældende dag.
Frokost: Serveres kl. 12.00 og består af en alsidig lækker buffet.
Middag: Serveres kl. 18.00 og består af en 2-retters menu.