Guidet Puch Maxi tur - Med / Uden ophold

I efteråret 2023 kan du deltage d. 17. sept. og d. 1. okt. kl. 10-13 (UDSOLGT),  og  d. 7. og d. 14. okt. kl. 14-17. Ring og tilmeld dig.

Når du tager på en Puch Maxi tur fra vandrerhjemmet Danhostel Svendborg, ligger vejene åbne og fulde af eventyr. De fine klassiske knallerter står parat til at bringe jer ud i verden med stil – komplette med grønne mælkekasser og rævehaler.

Samtidig kan I også låne hjelme i det rigtige look, samt refleksveste der sætter prikken over I`et.

Med den guidede Puch Maxi tur er I sikre på at få en tur, hvor I får set nogle flotte, spændende steder på Sydfyn, som I nok ikke selv ville have fundet frem til. Krydret med guidens fortællinger og røverhistorier vil I få en oplevelse, som I vil huske længe. Der vil være flere turforslag, lidt afhængigt af hvilken guide der er koblet på turen, og hvis I har specielle ønsker til turforløb, må I meget gerne meddele dette på forhånd. Så prøver vi gerne at imødekomme dette.

Uanset om I skal på familietur, vil prøve en anderledes form for teambuilding, eller bare skal ryste drenge- eller pigeflokken sammen på en ny og sjov måde, er Puch Maxi opholdet med guide en ny og anderledes måde at være sammen.

Vores Puch Maxier er klar til at bringe jer ud i verden – I skal bare spænde hjelmen, give den gas  og finde jeres indre Polle fra Snave.

Puch Maxi ture med guide er kun på specifikke datoer, og er efter først til mølle-princippet. Er I en samlet gruppe, eller ønsker I jeres egen guide, er i velkomne til at tage kontakt for muligheder.

Opholdstilbud

Opholdet indeholder:
1 x overnatning
1 x stor morgenmadsbuffet
3 timers guidet tur på Puch Maxi
Tilbudspriser
1.280 kr. pr. prs. i enkeltværelse.
1.025 kr. pr. prs. i delt dbl. / 2-sengs vær.
925 kr. pr. prs. i delt 3-sengs vær.
825 kr. pr. prs. i delt 4-sengs vær.

Du har også mulighed for at deltage i en guidet tur på de udvalgte datoer uden at overnatte hos os.  Pris:  500 kr. pr. pers. 

Book opholdet pr. telefon 6221 6699
Afbestilling
Ved afbestilling af guidet tur, kan dette ske op til 14 dage før bestilt tidspunkt uden omkostninger. Ved senere afbestilling betales 500 kr. i gebyr for 3 timers ture, 1.000 kr. for heldags ture.
Den europæiske landbrugsfonds logo

Tak til LAG-SØM som valgte at støtte vores Puch Maxi projekt


Danhostel Svendborg  //  Vestergade 45  //  DK-5700 Svendborg  //  +62 21 66 99  //  dk@danhostel-svendborg.dk  //  CVR-nr. 3305 8373

Instagram