Enkeltværelse

Overnat centralt i Svendborg

 – Værelser med eget bad og toilet – 

 – Billig overnatning midt i Svendborg – 

 – Lækker morgenmadsbuffet – 

 

Vil du kombinere en billig overnatning i Svendborg med gode værelser og ordentlig forplejning, er vandrerhjemmet Danhostel Svendborg det oplagte valg.

Alle vores værelser har eget bad og toilet, samt gratis wi-fi og fjernsyn. Vandrerhjemmet har også vaskerum og gæstekøkken, så du har mulighed for at vaske tøj og lave din egen mad under dit besøg.

Du er derfor garanteret gode overnatninger med alle nødvendige faciliteter, når du overnatter på vores vandrerhjem. Med vores lækre morgenmadsbuffet er du sikker på at dagen starter med god energi, og der er også mulighed for at smøre madpakker til dagens udflugter. Uanset hvad der bringer dig til Svendborg, har vi sørget for de bedste forudsætninger for et vellykket og hyggeligt ophold, når du overnatter hos os.

Overnatninger i hjertet af Sydfyn

Når du overnatter på vores vandrerhjem, har du hele Sydfyn inde for rækkevidde. Vi er centralt placeret i midten af Svendborg, og det er derfor let at komme til og fra vandrerhjemmet med offentlig transport eller bil, og vi har egne ladestandere til elbilen.

Vil du opleve de mange sydfynske seværdigheder, er en overnatning hos os derfor et godt sted at starte: Herfra kan du besøge områdets gamle herregårde og slotte, opleve den unikke sydfynske natur på de mange vandre- og cykelstier, og du kan let komme til Svendborg Havn, hvor de mange færger bringer dig ud til de idylliske øer i Det sydfynske Øhav.

Hvis du er til byferie og kulturoplevelser, kan din overnatning også byde på et møde med Sydfyns største handelsby. Vandrerhjemmet ligger kun et stenkast fra det pulserende liv i Svendborgs gamle og levende gågader, hvor du kan gå på opdagelse i et væld af specialbutikker og små udstillinger af lokale kunstnere. Du kan også dykke ned i byens rige historie, hvor fredede bindingsværkshuse, kirker og fine museer ligger side om side med små caféer og restauranter til enhver smag og pengepung.

Samtidig har byen et aktivt kulturliv, med masser af forestillinger, udstillinger af lokale foreninger og koncerter på byens mange spillesteder. Med en overnatning hos os har du alle oplevelser lige rundt om hjørnet, uanset hvad der vækker din interesse.

Med en billig overnatning på vandrerhjemmet Danhostel Svendborg får du meget for pengene, gode faciliteter og forplejning i særklasse. Vi står altid klar med gode råd eller forslag til udflugter eller aktiviteter, så du får et ophold, der passer til dig.

Services

Badeværelse
Bruser
Toilet

Opholdsområde
Skrivebord
Kabel-tv
Gratis WiFi
Klædeskab/skab

Udendørs
Gårdhave
Ladestandere til elbil

Services
Hårtørrer
Strygejern / strygebræt (på forespørgsel)
Linnedpakker (kan tilkøbes)

Forplejning

Morgenbuffet
Serveres hver dag mellem kl. 06.30 – 09.30 og weekend mellem kl. 06.30 – 10.00. Her findes et stort udvalg af morgenprodukter samt frisk frugt.

Madpakker
I forbindelse med morgenbuffeten, er der mod betaling, mulighed for at smøre en madpakke.

Frokost og aftenbuffet
Der er mulighed for at købe frokost/aftenbuffet, når vi har grupper og kursusarrangementer i huset. Spørg i receptionen, om det er muligt den pågældende dag.


Danhostel Svendborg  //  Vestergade 45  //  DK-5700 Svendborg  //  0045 62 21 66 99  //  dk@danhostel-svendborg.dk  //  CVR-nr. 3305 8373

Instagram