Dobbeltværelse

Bynær overnatning i Svendborg

 – Billig overnatning med gode faciliteter – 

 – Tag på opdagelse på hele Sydfyn – 

 – Lækker morgenmadsbuffet – 

 

Hos vandrerhjemmet Danhostel Svendborg får I både billige overnatninger, lækre værelser og god forplejning. Med vores centrale placering i hjertet af Svendborg har I desuden rig mulighed for at udforske byen og resten af Sydfyn.

Når I overnatter hos os, får I et værelse med eget bad og toilet, og alle vores værelser har gratis wi-fi og fjernsyn. Der er også mulighed for at få vasket tøjet i vores vaskerum, og ønsker I selv at lave mad, kan I benytte jer af vores lækre gæstekøkken. Med i jeres ophold kan I også nyde vores lækre morgenmadsbuffet, der sender jer ud i verden med masser af god energi. Der er også mulighed for at smøre lækre madpakker til dagsturen, så I selv kan bestemme hvor I vil spise jeres frokost.

Uanset hvad der bringer jer til Svendborg, kan I med overnatninger hos os være sikre på et hyggeligt og vellykket ophold.

Tag på opdagelse på Sydfyn

Vores vandrerhjems centrale placering gør det til et oplagt udgangspunkt for udflugter til hele Sydfyn. Det er let at komme til vandrerhjemmet med bil eller offentlig transport, så I hurtigt kan komme ud til områdets mange seværdigheder, og har I elbil, kan I lade bilen op på vandrerhjemmets egne ladestandere. Fra vandrerhjemmet kan I f.eks. udforske de mange herregårde og slotte, der ligger spredt ud over det bakkede idylliske landskab, eller I kan stifte bekendtskab med den enestående natur på Sydfyns mange cykel- og vandrestier. Hvis I vil have ø-stemning, kan I fra Svendborg Havn tage på dagsudflugter til de mange øer, som man finder i Det Sydfynske Øhav. Jeres overnatning på vores vandrerhjem åbner med andre ord op for et væld af forskellige aktiviteter og oplevelser på hele Sydfyn.

Oplev Svendborg

Hvis I vil kombinere jeres overnatninger med kultur og byliv, ligger vandrerhjemmet centralt i Svendborg. Her kan I  udforske Sydfyns største handelsby, hvor der er oplevelser til enhver smag. Vi er et stenkast fra byens hyggelige bymidte, hvor et væld af små butikker ligger spredt langs byens summende gamle gågader. Her kan I finde små specialiteter og brugskunst fra lokale kunstnere, imens byens hyggelige caféer, vinbarer og gode restauranter gør, at du altid har kulinariske oplevelser lige rundt om hjørnet. Byens rige kulturliv åbner også op for et hav af forestillinger, udstillinger og koncerter på byens mange små spillesteder.

Uanset om jeres overnatning er en oplevelsestur mellem venner eller et romantisk getaway, er der rig mulighed for et spændende og hyggeligt ophold i smukke Svendborg – Og vi står altid klar med gode råd og anbefalinger, så jeres ophold bliver skræddersyet til jer.

Services

Badeværelse
Bruser
Toilet

Opholdsområde
Skrivebord
Kabel-tv
Gratis WiFi
Klædeskab/skab

Udendørs
Gårdhave
Ladestandere til elbilen

Services
Hårtørrer (på forespørgsel)
Strygejern / strygebræt (på forespørgsel)
linnedpakker (ved tilkøb)

Forplejning

Morgenbuffet
Serveres hver dag mellem kl. 06.30 – 09.30 og weekend mellem kl. 06.30 – 10.00. Her findes et stort udvalg af morgenprodukter samt frisk frugt.

Madpakker
I forbindelse med morgenbuffeten, er der mod betaling, mulighed for at smøre en madpakke.

Frokost og aftenbuffet
Der er mulighed for at købe frokost/aftenbuffet, når vi har grupper og kursusarrangementer i huset. Spørg i receptionen, om det er muligt den pågældende dag.


Danhostel Svendborg  //  Vestergade 45  //  DK-5700 Svendborg  //  0045 62 21 66 99  //  dk@danhostel-svendborg.dk  //  CVR-nr. 3305 8373

Instagram