Tag på golfophold på Fyn

  • Oplev nogle af de bedste golfbaner i Danmark
  • Vores centrale placering gør det let at udforske Svendborg
  • Start dagen med byens lækreste morgenmadsbuffet

 

Med et golfophold hos Danhostel i Svendborg kan du træne og teste golfevnerne på nogle af de bedste golfbaner i Danmark. Den smukke fynske natur danner rammen om intet mindre end 7 golfbaner inden for  50 km, og med et golfophold hos os, har vi allerede sørget for greenfee aftaler med 6 af disse.

Du er sikret en oplevelse i særklasse, når du prøver kræfter med golfbanerne på Fyn. Du vil opleve en stor variation og sværhedsgrad, så uanset om du er ”prof”, øvet eller i gang med at lære, kan du med garanti finde en golfbane, der passer til dig.

Se hvilke golfbaner på Fyn du kan vælge  greenfee til under dit golfophold:

Svendborg Golfklub bryster sig af at være Sydfyns smukkeste golfbane. De flotte omgivelser sætter scenen for en 18- og 9 hullers bane, samt en 7 hullers par 3 bane i absolut topklasse. Den centrale placering tæt på Svendborg by gør, at du kan køre fra vores morgenmadsbuffet og være på golfbanen i løbet af få 10 minutter.

Læs mere

Med sin beliggenhed på De Fynske Alper i Svanninge bakker byder Faaborg Golfklub ikke alene på en velholdt 18 hullers bane og 6 hullers par 3 bane – du får også Fyns bedste udsigt.  Den enestående placering i det naturskønne område gør et besøg til Faaborg Golfklub til en unik oplevelse, der både kan nydes af golfspilleren og naturelskeren.

Læs mere

Golfklubben på Langeland byder på et kuperet terræn, udsigt til Langelandssundet og Hatbakkerne, samt fin og smuk natur. Den idylliske golfbane byder på 18 huller med stor variation, samt en mindre 6 hullers bane, hvor alle kan være med.

Læs mere

Danske bøgeskove og åbne fynske marker skaber en fantastisk kulisse om Vestfyns Golfklubs 18 hullers golfbane. Banerne ligger uforstyrret mellem træerne, så du i stilhed og ro og mag kan prøve kræfter med en af de mest attraktive baner på Fyn, imens du tager naturen og dyrelivet ind – kun forstyrret af spætterne i skoven og de lejlighedsvise kvæk fra frøerne i golfbanens mange søer.

Læs mere

Midtfyn Golfklub byder på en varieret 18 hullers bane i let kuperet terræn, der giver udfordringer til både øvede og nybegyndere. Banen er beliggende i flot og ugeneret natur, og banens tees er højt placerede, så du hurtigt kan danne dig et overblik over banens udfordringer og forhindringer. Golfbanen er et oplagt valg,  hvis der er niveauforskel mellem spillere.

Læs mere

Sct. Knuds golfbane er fra 1954, og derved en af de ældste golfbaner i landet. Banen giver stor afveksling, og har både huller helt tæt på Nyborg Fjord, samt huller, der løber gennem et naturskønt plantageområde. Golfbanen er særlig kendt for sine bløde fairways og de smukke golfhuller ved vandet. Den store variation og særlige stemning ved golfbanen langs fjorden gør Sct. Knuds golfbane til et oplagt besøg af golfspillere på alle niveauer.

Læs mere

Lad Svendborg danne rammen om dit golfophold på Fyn

Sydfyns største handelsby byder på en bred vifte af oplevelser, når dagen på greenen er omme. Vandrehjemmet Danhostel i Svendborg er centralt placeret i hjertet af byen, og du har derfor det summende byliv og de hyggelige gamle gågader lige rundt om hjørnet. Svendborg er kendt for sine mange gode restauranter, hvor du altid kan finde udsøgte lækkerier til enhver smag, og i de mange små specialbutikker kan du finde hylder fulde af gode vine, flot kunsthåndværk , lækkert designertøj og meget mere.

Hen på eftermiddagen  åbner byen sig op med hyggelige vinbarer og beværtninger, hvor du kan slappe af med lækre drinks, kolde fadøl eller et godt glas vin. Dit golfophold i Svendborg bliver et spændende møde mellem nogle af Danmarks bedste golfbaner, og en levende by fyldt med kulinariske oplevelser og masser af kultur.

Danhostel i Svendborg – til det aktive golfophold

Et golfophold på Danhostel i Svendborg er for dig, der efter en god dag på greenen vil forbi værelset og stille tasken, for derefter at komme ud og opleve byen.

Alle vores værelser har gratis wi-fi og tv, samt eget bad og toilet, så du hurtigt kan gøre dig klar til en hyggelig aften. Vi har aflåst grejhostel til golftasken, så dit udstyr kan stå i sikkerhed, hvis du ikke vil have det op på værelset.

Med dit golfophold på Danhostel får du også en lækker morgenmadsbuffet med alt hvad hjertet kan begære, så du med sikkerhed kan ramme golfbanen med masser af energi.

Med vores centrale placering, gode priser og skræddersyede løsninger til den aktive golfspiller, er et golfophold hos Danhostel et godt tilbud, hvis du vil prøve kræfter med de fynske golfbaner og samtidig mærke Svendborg.

Pakketilbud

3 dages ophold indeholder:
Vores ophold i 3 dage (2 nætter) inkluderer pr. person:
2 x overnatninger inkl. sengelinned & håndklæder
2 x stor morgenmadsbuffet
2 x smør-selv madpakke
2 x Green-Fee – vælg mellem: Svendborg Golfklub, Langelands Golfklub, Vestfyns Golfklub, Faaborg Golfklub eller Midtfyn Golfklub.

Tilbudspris pr. person        kr. 2.100,00 i enkeltværelse
Tilbudspris pr. person        kr. 1.575,00 i twin-/ dobbeltværelse

4 dages ophold indeholder:

Vores ophold i 4 dage (3 nætter) inkluderer pr. person:
3 x overnatninger inkl. sengelinned & håndklæder
3 x stor morgenmadsbuffet
3 x smør-selv madpakker
3 x Green-Fee – vælg mellem: Svendborg Golfklub, Langelands Golfklub, Vestfyns Golfklub, Faaborg Golfklub eller Midtfyn.

Tilbudspris pr. person   kr. 3.200,00 i enkeltværelse
Tilbudspris pr. person   kr. 2.310,00 i twin-/ dobbeltværelse

Faciliteter

Vi passer godt på dig og dit udstyr, når du overnatter på vandrerhjemmet Danhostel Svendborg. Hos os kan du f.eks. låse dit udstyr inde på vores grejhostel, så det står sikkert når det ikke er i brug, og har du elbil, kan du lade bilen op med vandrerhjemmets ladestandere. Et ophold hos os byder selvfølgelig på:

  • Eget bad og toilet
  • Lækker morgenmadsbuffet
  • Gratis wi-fi og fjernsyn


Danhostel Svendborg  //  Vestergade 45  //  DK-5700 Svendborg  //  0045 62 21 66 99  //  dk@danhostel-svendborg.dk  //  CVR-nr. 3305 8373

Instagram