VANDREHJEM MED GODE FACILITETER

I centrum af Svendborg, kan du finde vores dejlige Danhostel. Vi bor i en fredet bygningen som fra 1850 til 1984 husede Svendborg Jernstøberi, vores store facade vinduer er et smukt minde fra den tid.

 

Bygningerne har været brugt som vandrehjem siden slutningen af 1990erne og har fra staten haft den idealle placering ved at være tæt det hele: bycentrum, naturen (Øhavsstien snor sig næsten lige forbi) og havnen, hvis man vil udforske det Sydfynske Øhav med en dagstur til Skarø, Drejø, Hjortø eller Ærø.

 

Vi har i vores mange år haft mange gennem vores døre, både private gæster, lejrskoler og konferencehold og mange er blevet gengangere, som kender vores hus, lige så godt som vi gør.

 

En af grunden til at folk kommer igen, er helt klar vores mad. Vores dygtige køkkenpersonale sætter en dyd i at bruge friske råvarer og årstidens frugt og grønt og vores morgenmad, frokost og middag får altid får den højeste ros af vores gæster.

Vi har noget for alle

Når du overnatter på vores vandrerhjem, ankommer du til et moderne vandrerhjem med blandt andet gratis wifi og parkering. Der er også rig mulighed for at lave forskellige aktiviteter hos os. Vi har blandt andet forskellige sofagrupper, bordtennis, airhockey og mulighed for at spille fodbold. Der er derfor noget for folk i alle aldre på Danhostel i Svendborg.

ANTAL VÆRELSER

Vandrehjemmet har 84 værelser, fordelt på 2-sengsværelser, dobbeltværelser og 4-sengsværelser.

Alle vores værelser har eget bad og toilet.

62 21 66 99dk@danhostel-svendborg.dk

BOOK >

SVENDBORG HAR DET HELE

  • Et stærkt kulturliv med store og små koncerter, foredrag og maritime oplevelser
  • En dejlig gågade med spændende butikker
  • Tæt på naturen med cykel og gå-stier, kajakmuligheder, færger ud til øerne
  • og meget meget mere
Se mere >