4 sengs værelse

Til hele familien eller venneflokken

– Billige overnatning med gode faciliteter – 

– Lækker morgenmadsbuffet og forplejning –

– Central placering midt i Svendborg – 

Rejser I som familie eller gruppe, kan I  med fordel bruge vores 4-sengs værelser til jeres overnatninger i Svendborg. Her får I meget for pengene, uden at der bliver gået på kompromis med vores vandrerhjems høje standard.

Alle vores 4-sengs værelser har eget bad og toilet, og har desuden gratis wi-fi og fjernsyn. På den måde får I billig overnatning, hvor I stadig har alle nødvendige faciliteter til rådighed. Når I  overnatter hos os, har I også adgang til vores vaskerum, hvor I kan vaske jeres tøj, samt vores lækre gæstekøkken hvis I selv vil lave mad under jeres ophold. Med opholdet får I også vores lækre morgenmadsbuffet fuld af hjemmelavede lækkerier, så alle oplevelser og udflugter fra vores vandrerhjem sker med masser af energi.

Med en overnatning på Danhostel Svendborg får I de bedste betingelser for at møde Svendborg og Sydfyn, uanset hvad jeres ophold skal indeholde.

Start ferien fra hjertet af Sydfyn

Vandrerhjemmet Danhostel Svendborg ligger centralt i byen og ligger tæt på offentlig transport og motorvejen. Uanset om I kommer med offentlig trafik eller har taget bilen, er det let at komme til og fra vores vandrerhjem, så I hurtigt kan komme ud på oplevelser, og har i elbil, kan i benytte jer af vandrerhjemmets egne ladestandere.

Sydfyn byder på et hav af spændende aktiviteter, og der er med garanti seværdigheder, der passer til jer. Til de historieinteresserede  finder I gamle herregårde, slotte og små museer spredt ud over det bølgende landskab, og der er rig mulighed for at komme helt tæt på Sydfyns vilde og unikke natur på områdets mange vandre- og cykelstier. Jeres overnatning kan også kombineres med et ø-hop, hvor I  fra Svendborg Havn har færgeforbindelse til landlig idyl og ø-stemning på de mange øer i Det Sydfynske Øhav.

Når I overnatter hos os, har I  også de bedste forudsætninger for en aktiv ferie. Sydfyn er bl.a. kendt for sine mange mountainbike-ruter og fantastiske naturoplevelser fra havkajak, og på vandrerhjemmet finder I både aflåst grejhostel til jeres udstyr, samt et vaskerum hvor både kajakken og cyklen kan gøres ren efter udflugten.

Tag på udforskning i Svendborg

I kan også kombinere jeres overnatninger på vores vandrerhjem med en byferie fyldt med kultur og byliv. Vandrerhjemmet ligger et stenkast fra Svendborgs pulserende bymidte, hvor de gamle hyggelige gågader, fredede bindingsværkshuse og gamle kirker ligger side om side. Her finder i masser af shopping, hyggelige cafeer og restauranter til enhver smag. Som dagen går på hæld åbner byens hyggelige beværtninger og vinbarer op for et festligt aftenliv, hvor man kan stifte bekendtskab med de gæstefrie lokale svendborgensere over et glas vin eller en kold øl.

Uanset hvad jeres besøg I Svendborg skal indeholde, kan I med overnatninger på vandrerhjemmet Danhostel Svendborg være sikre på et godt og hyggeligt ophold, der passer til jeres behov.

Services

Badeværelse
Bruser
Toilet

Opholdsområde
Skrivebord
Kabel-tv
Gratis WiFi
Klædeskab/skab

Udendørs
Gårdhave
Ladestandere til elbil

Services

Stort Gæstekøkken

Hårtørrer (på forespørgsel)
Strygejern / strygebræt (på forespørgsel)
Linnedpakker (ved tilkøb)

Forplejning

Morgenbuffet
Serveres hver dag mellem kl. 06.30 – 09.30 og weekend mellem kl. 06.30 – 10.00. Her findes et stort udvalg af morgenprodukter samt frisk frugt.

Madpakker
I forbindelse med morgenbuffeten, er der mod betaling, mulighed for at smøre en madpakke.

Frokost og aftenbuffet
Der er mulighed for at købe frokost/aftenbuffet, når vi har grupper og kursusarrangementer i huset. Spørg i receptionen, om det er muligt den pågældende dag.


Danhostel Svendborg  //  Vestergade 45  //  DK-5700 Svendborg  //  0045 62 21 66 99  //  dk@danhostel-svendborg.dk  //  CVR-nr. 3305 8373

Instagram