Flotte festlokaler med lækker Luxusmenu

Når den særlige anledning skal fejres med manér, er de flotte festlokaler hos Danhostel Svendborg det oplagte sted at holde festen.

Vores fine festlokaler er placeret i de gamle bygninger, der husede Langes jernstøberi. Du får derfor masser af stemning og atmosfære, og vi har festlokaler i alle størrelser, så lokalet altid passer til antallet af gæster. Vi gør os umage for at gøre din fejring helt speciel, og vi står altid parat til at finde løsninger på dine ønsker til festlokalet, så det passer til dig og dine gæster.

Vores festlokaler er centralt placeret i Svendborg, og med vores gode skiltning er lokalerne både nemme at finde og lette at komme til og fra i bil og med offentlig transport. Med festlokalet får du også adgang til vores udendørsareal med bænke, græs og stole, så du og dine gæster kan trække frisk luft og børnene kan komme ud og lege.

Maden til din fest er noget særligt: Vores luxusmenu byder på et hav af lækre anretninger, der alle er hjemmelavede af vores dygtige kokke, og med et fokus på friske råvarer af høj kvalitet. Du kan være sikker på lækkerier der vil begejstre, og med vores store udvalg kan du selv sammensætte den helt rigtige menu til dit selskab. Samtidig byder vi også på natmad hen på aftenen, så ingen går sultne fra festen.

Med en fest i vores vandrerhjems smukke festlokaler, er du sikker på en hyggelig og uhøjtidelig atmosfære, hvor dine gæster kan sænke skuldrene og nyde hinandens selskab. Vi sørger for at lokalerne står klar med opdækning, hvorefter I selv hjælper med afrydningen under og efter festen. På den måde kan I tage tingene i jeres eget tempo, imens vi sørger for resten. Ønskes afrydningspersonale eller har man andre ønsker til festlokalet, hjælper vi naturligvis gerne.

Vi håber at se jer i vores flotte og stemningsfulde festlokaler, til den helt særlige sammenkomst med venner og familie.

Kuvertpris, 3 retter: kr. 449,-

Kuvertpris, 4 retter: kr. 550,-

Natmad: kr. 90,-

 

Maden
Alt vores mad er hjemmelavet. Vi bruger hvis muligt kun friske råvarer og årstidens frugt og grønt.

Opdækning
Når I holder fest hos os, sørger vi for opstilling og opdækning af borde med basis bordpynt. Vi sørger ligeledes for oprydning og rengøring af lokalet efter festen.

Service på dagen
Vi stiller køkkenpersonale til rådighed, de laver maden og sørger for opvasken. Vi beder vores gæster om at være behjælpelige med afrydning under og efter maden. Ønskes serveringspersonale eller anden hjælp, kan dette tilkøbes.

Anretning
Hovedretten og natmaden serveres altid som buffet, men det kan variere om forretten og desserten portionsanrettes eller serveres som buffet. Drikkevarer hentes som selvbetjening fra separat bord og køleskabet. Ønskes dessertvin, hedvin eller spiritus afregnes dette pr. påbegyndt flaske – rester udleveres, når festen er slut.

Kuvert-antal
Generelt gælder det at der skal bestilles minimum 30 voksenkuverter. Fester i konferencen er dog minimum 40 voksenkuverter.

Festens varighed
Festarrangementer har en varighed på 8 timer. Frokost- og receptioner 4 timer, med mulighed for forlængelse med 2 timer ved bestilling af kaffe/te og kage.

Afbestilling
Hvis I er nødsaget til at afbestille jeres arrangement, vil vi til enhver tid bestræbe os på at udleje lokalerne til anden side. Lykkedes dette ikke, er vi nødsaget til at fakturere et afbestillingsgebyr. Ved afbestilling 6 mdr. før arrangementet faktureres et administrationsgebyr på 100 kr. Ved afbestilling mellem 6 mdr. og 60 dage før arrangementet faktureres 50 % af det totale beløb. Ved afbestilling mindre end 60 dage før arrangementet faktureres 100 % af det totale beløb. I kan justere deltagerantallet indtil 8 dage før festen.

Betaling
Ved bekræftelse af reservationen betales et depositum på kr. 2.500,- Senest 8 dage før arrangementet indbetales den samlede kuvertpris. Drikkevarer der ikke er inkluderet i kuvertprisen afregnes efterfølgende. Betaling sker via bankoverførsel. Det tages forbehold for prisændringer.

Børn
Hos os spiser børn i alderen 2 til 12 år til halv pris.

Luksus menu

Appetizers (vælg 1 slags)

 • Røget mørbrad m. basilikumcreme og ristet rugbrød
 • Jordskokkesuppe m. bacon, ristede svampe og ristede brød
 • Chilirejer på artiskokbunde m. hvidløgscreme
 • Røget laks m. peberrodscreme

Forretter (vælg 1 slags)

 • Laksemousse m. urtesauce
 • Varmrøget laks m. peberrodscreme
 • Fisketallerken m. 3 slags fisk og brød
 • Sydfynsk brasola på ruculabund

Hovedret - Serveres som buffet (vælg 1 slags)

 • Oksemørbrad m. pommes Anne, rodfrugtgratin, honningbagte grønsager, syltede rødløg, 2 slags salater og rødvinssauce
 • Kalvefilet m. kartoffelroulade, ristede blandede svampe, squashtærte m. parmasan, 2 slags salater og skysauce
 • Krondyrsfilet m. smørstegte nøddekartofler, langtidsbagte tomater, stegt risotto, 2 salater og svampesauce
 • Lammekølle m. krydrede flødekartofler, fyldte portobellosvampe, bagte løg og 2 slags salat
 • Vildsvinefilet m. petit kartofler m. citron, løgpúre, råstegte grønsager, 2 slags salat og vildtsauce

Dessert (vælg 1 slags)

 • Desserttallerken m. 3 slags sødt
 • Marzipantærte m. creme og frugt
 • Hjemmelavet is m. armareno kirsebær på nøddebund
 • Ostetallerken m. 3 slags oste, abrikoser, mandelkage og hjemmelavet tomatchutney

Natmad (vælg 1 slags)

 • Luksussandwich
 • Suppe efter eget valg
 • Luksus pålægsfad m. 4 slags pålæg og brød

Til buffeten serveres hjemmebagt brød


Danhostel Svendborg  //  Vestergade 45  //  DK-5700 Svendborg  //  +62 21 66 99  //  dk@danhostel-svendborg.dk  //  CVR-nr. 3305 8373

Instagram