Svendborgs hyggeligste Julefrokost

Vores stemningsfulde lokaler i Svendborgs gamle jernstøberi er som skabt til den perfekte julefrokost. Vi har selskabslokaler i forskellige størrelser, så du altid er sikker på en intim og afslappet stemning, og vi tilpasser gerne julefrokosten, så den passer netop til jer. Uanset om du skal samle firmaet eller foreningen, kan du være sikker på at julefrokosten hos Danhostel Svendborg bliver både hyggelig og sjov.

Maden til din julefrokost er hjemmelavet af vores dygtige køkkenpersonale, og består af alle klassikerne med et par enkelte overraskelser, der med garanti vil gøre glæde ved frokostbordet. Vi lover, at du går mæt fra bordet, og at du altid kan finde din favorit på buffeten.

Vores vandrerhjem byder på en uhøjtidelig julefrokost, hvor du kan sænke skuldrene og nyde det gode selskab. Vi sørger for de fine lokaler, oppyntning og mad i særklasse, imens I selv byder ind med afrydning under og efter maden. Hvis man ønsker ekstra hjælp eller betjening under julefrokosten, finder vi en løsning til jeres behov og ønsker.

Når aftenen går på hæld og julefrokosten hos os er forbi, gør vores centrale placering det oplagt at tage forbi Svendborg midtby, der altid bobler af liv og festlig stemning. Her kan du tage julefrokosten med videre på de små beværtninger og vinbarer til ud på de sene timer.

Julefrokosten hos Svendborg Danhostel har det hele – og vi glæder os til at byde jer indenfor til en festlig sammenkomst.

 

Kuvertpris, hos os: kr. 225,-

Kuvertpris, tag med hjem: kr. 195,-

 

Maden
Vores julefrokost består af klassiske retter med et kreativt twist. Alt vores mad er hjemmelavet. Vi bruger hvis muligt kun friske råvarer og årstidens frugt og grønt.

Hold festen hos os eller tag med hjem
Du kan enten vælge at nyde frokosten i vores hyggelige lokaler eller tage maden med hjem i vante omgivelser. Hvis i vælger at tage maden med hjem, sørger vi selvfølgelig for at maden er pakket og klar til servering.

Opdækning
Når I holder fest hos os, sørger vi for opstilling og opdækning af borde med basis bordpynt. Vi sørger ligeledes for oprydning og rengøring af lokalet efter festen.

Service på dagen
Vi stiller køkkenpersonale til rådighed, de laver maden og sørger for opvasken. Vi beder vores gæster om at være behjælpelige med afrydning under og efter maden. Ønskes serveringspersonale eller anden hjælp, kan dette tilkøbes.

Anretning
Vores julefrokost serveres altid som buffet. Drikkevarer hentes som selvbetjening fra seperat bord og køleskabet. Ønskes dessertvin, hedvin eller spiritus afregnes dette pr. påbegyndt flaske – rester udleveres, når festen er slut.

Kuvert-antal
Generelt gælder det at der skal bestilles minimum 30 voksenkuverter.

Festens varighed
Julefrokosten kan kun bookes som et aftenarrangement, med en varighed på 6 timer.

Afbestilling
Kunden kan afbestille arrangementet omkostningsfrit op til 60 dage før planlagt opstart. Der vil være 90 dage annulleringsfrist hvis kunden har reserveret mere end 50% af Danhostels kapacitet. Mindre end 60 dage før ankomst betales et gebyr på 40% af det bestilte arrangement. Mindre end 30 dage før ankomst betales et gebyr på 75% af det bestilte arrangement. Der er mulighed for at afbestille 5% af deltager antallet omkostningsfrit indtil dagen før arrangementet. Hvis Danhostel kan sælge til anden side bortfalder afbestillingsgebyret. Alle annulleringer skal ske skriftligt til Danhostel Svendborg.

Betaling

Ved bekræftelse af reservationen betales et depositum på kr. 2.500,- Senest 8 dage før arrangementet indbetales den samlede kuvertpris. Drikkevarer der ikke er inkluderet i kuvertprisen afregnes efterfølgende eller gæsterne kan betale separat med mobilpay i lokalet. Betaling sker via bankoverførsel. Det tages forbehold for prisændringer.

Børn
Hos os spiser børn i alderen 2 til 12 år til halv pris.

Julemenu 2022

Julebuffet

 • Brændevinssild m. mango/æblesalat og kapers
 • Røget laks m. peberrodscreme og asparges
 • tunmousse m. rejer og dressing
 • Hjemmepaneret fiskefilet m. grov remoulade
 • Hønsesalat m. estragon, bacon, og rugbrødschips
 • Tarteletter m. høns i asparges
 • Frikadeller m. råsyltede rødbede/æblesalat
 • Mørbradbøf i sennepssovs m. spinat
 • Brie og rygeostsalat m. æble/tomatchutney
 • Ris a la mande m. kirsebærsauce
 • Hjemmebagt brød, knækbrød, kiks og smør

Hold festen hos os

 • Vi sørger for hyggelige omgivelser og dækker op så julestemningen er i top. I fester i eget lokale.
  Pris pr. kuvert: 225,-

Tag med hjem

 • Maden er anrettet og serveringsklar i pæne fade. Kan afhentes efter aftale.
  Pris pr. kuvert: 195,-


Danhostel Svendborg  //  Vestergade 45  //  DK-5700 Svendborg  //  +62 21 66 99  //  dk@danhostel-svendborg.dk  //  CVR-nr. 3305 8373

Instagram