Forplejning på Danhostel Svendborg

Bo godt – spis godt – Det er vores motto, og vores køkkenpersonale gør alt for at leve op til deres gode ry. Vi bruger kun friske råvarer, årstidens frugt og grønt. Kreative og erfarne hænder tilbereder de lækre buffeter, der serveres morgen, middag og aften.

Morgenbuffet
Serveres hver dag mellem kl. 07.00 – 09.30 og weekend mellem kl. 07.00 – 10.00. Her findes et stort udvalg af morgenprodukter samt frisk frugt.

 

Madpakker
I forbindelse med morgenbuffeten, er der mod betaling, mulighed for at smøre en madpakke.

 

Frokost og middagsbuffet
Der er mulighed for at købe frokost/middagsbuffet, når vi har grupper og kursusarrangementer i huset. Spørg i receptionen, om det er muligt den pågældende dag.

 

Frokost: Serveres kl. 12.00 og består af en alsidig lækker buffet.
Middag: Serveres kl. 18.00 og består af en 2-retters middag.

 

Drikkevarer kan tilkøbes.

Lækker forplejning - hele dagen