Faciliteter

Oplev vores moderne faciliteter

Værelser:

Alle værelser er udstyret med moderne senge, eget bad & toilet, TV samt gratis trådløs internet. De kan reserveres som familieværelser med 1, 2, 3 og 4 senge.

 

Tilgængelighed:

Bygningerne er ikke decideret handicapvenlige, men vi har dog ofte besøg af institutioner og foreninger, hvor gæsterne er kørestolsbrugere, gangbesværede, svagtseende etc.
12 værelser kan bruges til kørestolsbrugere. På disse værelser er toiletforholdene ekstra gode. På vandrerhjemmet har vi diverse ramper ligesom elevatoren selvfølgelig også kan benyttes med hjælp fra personalet.

 

Parkering:

Der er mulighed for gratis parkering på vandrerhjemmets egen parkering, dog er der begrænset antal pladser. Indkørsel via Nannasvej. Mulighed for offentlig parkering findes i umiddelbar nærhed.

 

Spisesal:

På husets 1. sal finder du spisesalen, hvor serveringen foregår ved buffet.

 

Morgenbuffet

fra kl. 07.00 – 09.30 og weekend fra kl. 07.00 – 10.00

Frokost

kl. 12.00

Middag

kl. 18.00

 

Frokost og middag serveres kun i forbindelse med gruppe- eller kursusarrangementer i huset, du kan spørge i receptionen om det er muligt at spise med.

 

Gæstekøkken:

Gæstekøkkenet er forbeholdt familier og enkeltgæster. I køkkenet finder du ovn, mikrobølgeovn, pander og gryder samt køleskab. Du skal selv have bestik og service med, eller du kan mod et depositum låne en service-boks hos os.

 

Aktiviteter:

I vores kælder finder du et aktivitetsrum med en sofagruppe til 25 personer med 42″ kabel TV samt forskellige spil fx poolbord, bordtennis, airhockey & fodboldspil. Udendørs har vi en stor gårdhave med stor hyggelig terrasse, grill, trampolin, mini fodboldbane mm.

 

Automater:

Der kan i husets automater købes slik og kolde drikke.

 

Vaskefaciliteter:

Det er tilgang til vaskemaskiner samt tørretumbler i huset. Prisen er kr. 20,00 pr. maskine (inkl. sæbe/skyllemiddel) – vaskepoletter købes i receptionen.

Et fredet hus, med moderne inventar