Puch Maxi oplevelse

Årets julegaveidé, ryste-sammen aktivitet med kollegaerne, drengeturen 2022 – masser af sjove muligheder med vores nyeste påhit. Vi har investeret i 10 ”nye” gamle Puch Maxi knallerter, som kan lejes til div. arrangementer. Det er lykkedes os at få fat i en stribe gode knallerter, som nu vil blive efterset og gjort klar til ture i 2022. Vi forventer at have knallerterne klar den 1. april 2022, når foråret melder sig. Så kom ud og nyd den sydfynske natur på en god gammel Puch Maxi.

 

ÅRETS GAVEIDÉ
Uanset om det gælder ”drenge- eller pigeture”, familiesammenkomster, teambuilding, polterabender eller hvad anledningen nu måtte være, så kan du allerede nu bestille et gavekort. Knallertsæsonen starter d. 1. april 2022.

Maxi’erne vil selvfølgelig være forsynet med grønne mælkekasser og rævehaler, såvel som der vil være hjelme, med det rigtige look. Fuldstændig som vi husker Polle fra Snave.

Pakketilbud

Dobbeltværelse med morgenmad
DKK 1380,-
Prisen er inklusiv 2 stk. billetter
Dobbeltværelse uden morgenmad
DKK 1180,-
Prisen er inklusiv 2 stk. billetter
Enkeltværelse uden morgenmad
DKK 780,-
Prisen er inklusiv 1 stk. billet
Enkeltværelse med morgenmad
DKK 880,-
Prisen er inklusiv 1 stk. billet

Vi guider dig på vej

Sydfyn er spækket med masser af fantastiske cykelruter. Du finder ganske enkelt noget for enhver smag her. Nu skal man altid passe på med at prale, men hvis vi skal give nogle gode eksempler, kunne det fx være:

  • Tåsinge rundt med hele familien. Husk madkurv og penge til en is.
  • Svanninge Bakker for de hårde herrer. Husk vand i flasken.
  • I kærlighedens spor. Den romantiske tur for de (ny)forelskede.
  • Den sydfynske frugtrute. Måske den oplagte tur for pigegruppen.

Få mere inspiration via disse geniale forslag.

Faciliteter

Vi passer godt på din cykel, når du vælger et cykelophold på Danhostel Svendborg. Vi har nemlig et aflukket rum til cykler, hvor din cykel er låst inde, når du ikke har brug for den.

Vi er desuden en del af Østersørute samarbejdet (N8) og Bike Friends. Det betyder bl.a. at du hos os kan:

  • Låne en cykelpumpe
  • Låne en værkstøjskasse m. slanger mv.
  • Købe cykelkort


Danhostel Svendborg  //  Vestergade 45  //  DK-5700 Svendborg  //  +62 21 66 99  //  dk@danhostel-svendborg.dk  //  CVR-nr. 3305 8373

Instagram