Hjemmelavet Knækbrød

Opskrift på hjemmelavet knækbrød

  • 1 dl havregryn
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1dl græskarkerner
  • 3 ½ dl hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. salt
  • 3 ½ dl vand
  • 1 dl rapsolie

 

 

Alt blandes og smøres ud på smurt bageplade.

Dejen skal have konsistens som ymer.

Der kan evt. tilsættes mere vand hvis den er svær at smøre ud.

Dejen bages i ca. 5 min ved 200 grader, derefter tages den ud og skæres i passende stykker med en pizzaskærer- eller kniv.

Derefter bages den færdig i ca. 10 min yderligere ved 200 grader.


Danhostel Svendborg  //  Vestergade 45  //  DK-5700 Svendborg  //  +62 21 66 99  //  dk@danhostel-svendborg.dk  //  CVR-nr. 3305 8373

Instagram