Hjemmelavet Knækbrød
Opskrift på hjemmelavet knækbrød
- 1 dl havregryn
- 1 dl sesamfrø
- 1 dl hørfrø
- 1 dl solsikkekerner
- 1dl græskarkerner
- 3 ½ dl hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 2 tsk. salt
- 3 ½ dl vand
- 1 dl rapsolie
Alt blandes og smøres ud på smurt bageplade.
Dejen skal have konsistens som ymer.
Der kan evt. tilsættes mere vand hvis den er svær at smøre ud.
Dejen bages i ca. 5 min ved 200 grader, derefter tages den ud og skæres i passende stykker med en pizzaskærer- eller kniv.
Derefter bages den færdig i ca. 10 min yderligere ved 200 grader.

Danhostel Svendborg // Vestergade 45 // DK-5700 Svendborg // +62 21 66 99 // dk@danhostel-svendborg.dk // CVR-nr. 3305 8373