Lejrskole

Tag på lejrskole med højt til loftet

Bålhytte
4seng

 – Gode transportmuligheder og central placering – 

– Perfekte faciliteter til den aktive lejrskole – 

– lækker og fleksibel forplejning – 

Skal lejrskolen gå til smukke Fyn, er vandrerhjemmet Danhostel Svendborg et sikkert valg til lejrskoleopholdet. Hos os er I tæt på offentlig transport og Svendborgs mange attraktioner, og vores gode faciliteter, lækre forplejning og store erfaring med lejrskoler gør os til et yndet mål, når lejrskolen skal på tur.

Inspiration til undervisningen - dagsprogram

 For at give jer et overblik over de mange muligheder der bydes på her i Svendborg har vi lavet et inspirationsark med adresser og links på attraktioner, besøgsssteder, institutioner og andre, der gerne tager imod skoleklasser. Arket et opdelt efter fagområder – så kan det da vist ikke blive nemmere for arrangørerne 😉

Tag lejrskolen med til Fyn

I er sikret et hav af aktiviteter, når I tager på lejrskole til Danhostel Svendborg. Med vores bynære placering, kan lejrskolen f.eks. indeholde besøg på Danmarks Forsorgsmuseum, den gamle fattiggård, der ligger et stenkast fra vandrerhjemmet og de naturhistoriske oplevelser på Naturama. I kan også tage et smut forbi Svendborgs havn og den levende bymidte.

Vil I være lidt mere aktive, kan vi anbefale den sjoveste Gorilla Park hvor du kan mærke suset i maven, når du vover dig over vaklende gyngebroer, cykler mellem træer eller nyder udsigten, mens du flyver gennem luften på en af Gorilla Parks mange svævebaner eller mange af de sjove klatreudfordringer.

Vil I på dagsudflugter med lejrskolen, kan I besøge områdets gamle slotte som f.eks. Egeskov Slot, tage på et ø-hop i Det Sydfynske Øhav, eller prøve kræfter med Fyns mange vandre- og cykelstier. Uanset hvad lejrskolen skal indeholde, kan det gøres fra vores vandrerhjem. Hvis I mangler inspiration, står vi altid klar med gode råd og forslag, så I finder aktiviteter, der passer til jeres lejrskole.

Danhostel Svendborg – Det perfekte valg til lejrskolen

Danhostel Svendborg er indrettet, så I som regel kan samle hele lejrskolen på samme gang på vandrerhjemmet. Her kan lærere og voksne sove på enkelt-eller dobbeltværelser, imens eleverne kan overnatte på firepersoners værelser. Alle vores værelser har eget bad og toilet samt fjernsyn og gratis wi-fi. Skal I underholdes på vandrerhjemmet, kan eleverne hygge sig med vores store aktivitetsrum med bordtennis, bordfodbold, airhockey, brætspil m.m.

Desuden kan man frit benytte vores dejlige gårdhave. Her finder I bl.a. en panna-bane (lille fodboldbane), klatre aktiviteter, samt en bålhytte, hvor der f.eks. kan laves snobrød.

På vandrerhjemmet kan I få stillet sulten med vores lækre morgenmadsbuffet, så alle udflugter starter med god energi. Der er også mulighed for at smøre gode madpakker til dagsturen, og I kan også få frokost- og middagsbuffet, hvis det passer ind i jeres planer. Er vejret til det, er der også mulighed for at muntre sig, og spise udendørs. Ønsker I at benytte jer af vandrerhjemmets linnedpakker med sengetøj og håndklæder under jeres ophold, kan dette tilkøbes.

Få inspiration til lejrskolen

Der er altid aktiviteter der passer til jer, når I tager lejrskolen med til Svendborg. Er I til sport og friluftsliv, kan I f.eks. besøge SG-idrætscenteret eller få en guidet tur på en af områdets mange MTB-ruter. Hvis temaet for lejrskolen er miljø og klima, kan I f.eks. besøge Fjernvarmecentralen eller Den Selvforsynende Landsby, og der er desuden et hav af naturfaglige, historiske og samfundsfaglige oplevelser i området. På vandrerhjemmet  Danhostel Svendborg har vi samlet overblikket over de mange tilbud, som findes på Sydfyn.  Hvis I vil se hvilke tilbud, der passer til jer, er I meget velkomne til at kontakte os, så fremsender vi vores materiale.

Når lejrskolen tager jer til Danhostel Svendborg, er I sikre på et spændende lejrskoleophold fyldt med aktiviteter og oplevelser.

FORESPØRGSEL

Leave this field blank

Services

Badeværelse
Bruser
Toilet

Opholdsområde
Skrivebord
Kabel-tv
Gratis WiFi
Klædeskab/skab

Udendørs
Gårdhave
ladestandere til elbil

Services

Stort Gæstekøkken

Hårtørrer (på forespørgsel)
Strygejern / strygebræt (på forespørgsel)
Linnedpakker (tilkøb)

Forplejning

Morgenbuffet
Serveres hver dag mellem kl. 06.30 – 09.30 og weekend mellem kl. 06.30 – 10.00. Her findes et stort udvalg af morgenprodukter samt frisk frugt.

Madpakker
I forbindelse med morgenbuffeten, er der mod betaling, mulighed for at smøre en madpakke.

Frokost og aftenbuffet
Der er mulighed for at købe frokost/middagsbuffet, når vi har grupper og kursusarrangementer i huset. Spørg i receptionen, om det er muligt den pågældende dag.


Danhostel Svendborg  //  Vestergade 45  //  DK-5700 Svendborg  //  0045 62 21 66 99  //  dk@danhostel-svendborg.dk  //  CVR-nr. 3305 8373

Instagram